Főbb termékeink

Sokoldalúan használható a lakás bármely részében. Legyen szó a fürdőszobáról vagy gyermekünk játszókuckójáról, előszobánkról vagy erkélyünkről kilépőink minősége és színválasztéka összhangba lép felhasználóink ízlésvilágával.
Sokoldalúan használható a lakás bármely részében. Legyen szó a fürdőszobáról vagy gyermekünk játszókuckójáról, előszobánkról vagy erkélyünkről kilépőink minősége és színválasztéka összhangba lép felhasználóink ízlésvilágával.

Napjainkban újra fénykorához ért a nagyanyáink idejében népszerűvé vált viaszos vászon vagy ahogy régen nevezték viaszkos vászon. Közkedvelt azon tulajdonságai miatt, hogy nem igényel mosást, elegendő, ha egy mosószeres szivaccsal áttöröljük, kültéren és bent a lakásban egyaránt használható. Mintázatuk hasonlít a textil terítőkhöz. A különböző színű, mintájú terítők közül minden generáció megtalálja az ízléséhez közelálló darabot ezért lakások, étkezők, szállodák, rendezvény színhelyek nélkülözhetetlen kiegészítőjévé vált. Felső réteg mintás pvc fólia, amit egy textilszövettel laminálnak. Használható beltérben és kültérben egyaránt. A kívánt méretet gyorsan méretre vágható.

Változatos színek és minták sokasága jellemzi ezt a termékünket is, melyet szintén könnyű egy kimosószeres szivacs segítségével tisztítani. Annyiban tér el a viaszos vászon asztalterítőinktől, hogy vékonyabb az anyaga és kevésbé merev , könnyen kezelhető terítő.

Rohanással töltött napjaink fénypontja egy kényeztető forró fürdő. Sokszor ki sem szeretnénk szállni a fürdőkádból olyan jólesik relaxálni a habok között. Ezt a kényeztető érzést a fürdőkádból kilépve fürdőszobaszőnyegeinknek köszönhetően tovább élvezhetjük hiszen esztétikailag kielégítő látványával és puhaságának  köszönhetően biztosítja a megfelelő komfortérzetet.

Sokan vágyunk a természet közelségére, nyugalmára, de idő hiányában le kellett mondanunk a pázsit nyújtotta fenséges élményről ezidáig. Idén berobbant a köztudatba és ezzel együtt a családok kertjébe, teraszára a műfű, mely elhozza azt a természetes érzést, amit csak a zöld gyep látványa nyújthat.

A kézi készítésű hímzett, horgolt terítőkhöz megtévesztésig hasonló különleges és gyönyörű mintázatú terítő, melynél nem kell tartani attól, hogy megsérül, foltos vagy szálhibás lesz.

Praktikus megoldása miatt a változatosságot kedvelő vásárlóinknak ajánljuk. Egy terítő melynek mindkét oldala mintás ezáltal kettő az egyben  abroszként funkcionál. Az egyik oldal változatos szín és mintázattal a másik oldal diszkrét színével válik népszerűvé mindennapi használata során.

Családi események, összejövetelek alkalmával előkerülnek nagy becsben tartott abroszaink, melyek sokszor családi örökségként szálltak ránk. Bizony bármennyire is vigyázunk rájuk általában sikerül pár folttal gazdagítanunk  nagyra becsült abroszunk színvilágát. Átlátszó terítőinknek köszönhetően védheti úgy, hogy közben nem kell lemondania kedvenc terítője látványáról.

Ez a víztiszta PVC fólia különböző vastagságban kapható, így kreativitásunk szab határt a felhasználásának.

Nem kell többé aggódnia a felgyűrődött szőnyeg miatt, a lakkozott lépcsőn sem csúszik meg a lába. Csúszásgátlóink több színben tekercselve kaphatók, melyek a lépcsők, szőnyegek, mosogatók, fürdőkádak csúszásmentességét biztosítják.

Tetszett Önnek valamelyik termékünk?

Küldje el megrendelését az alábbi űrlapon!

Szeretne velünk együttműködni?

Hívjon most +(36)-1-433-40-28 / +(36)-70-321-71-57