Cégismertető

Cégünk, mint lakástextil nagykereskedés több mint 10 éve kezdte meg működését TROYA néven, mára egy stabil középvállalattá nőtte ki magát. Folyamatosan bővítjük választékunkat, hogy minden vevő megtalálhassa nálunk az éppen trendi és tökéletes minőségű termékeket.

Törökországból a világpiacon vezető NESE Plastik gyárából havi több alkalommal közvetlenül a raktárunkba érkező áruinkat garantáltan kedvező árakkal és választékban tudunk biztosítani partnereinknek. Kelet-európai forgalmazóként látjuk el Magyarország, Csehország, Szlovákia és a szomszédos országok igényeit. Központi raktárunk 4000 m2-en, több mint 1000 féle mintájú termékkel várja vásárlóit.

Fő profilunk a viaszos vászonterítő, csomagolt és tekercses kiszerelésű, amiből nagyon sok féle forma és színvilág közül lehet választani. Megtalálható a kétoldalas asztalterítő (PVC), a csipke- és damaszthatású, de az olcsóbb ár kategóriájú viaszos vászonterítő is. Top termékeink közé tartozik az antibakteriális univerzális szőnyeg, mely több méretben darabosan, és tekercsben is rendelhető. Szortimentünk részét képezik a különböző fürdőszobai szőnyegek sok féle színben, több darabos változatban, illetve a műfű több méretben. Zuhanyfüggönyök és zebrastore függöny is megtalálhatók nálunk. Termékeinkhez állványokat is biztosítunk igény szerint.

Törökország piacvezető a textilgyártásban, termékeink ezért kiváló minőségűek, színben és választékban egyediek. Partnereinkkel hosszú távú, személyes és stabil kapcsolatot tudunk építeni ez által. Vevőinkhez alkalmazkodva, az egyedi méret és forma legyártásában is partnerek vagyunk.

Cégünk kiváló technikai háttérrel, jó logisztikával, és szakmailag felkészült fiatal csapattal barátságos, családias légkörben áll vevőink rendelkezésére.

Szívélyes üdvözlettel:

Celalettin Karabacak

Áruk és rendelés

Fő tevékenységünk asztalterítő, függöny, textil- és szőnyeg kis- és nagykereskedelem.

Vásárlóink az áru átvételekor készpénzben vagy számla alapján átutalással fizethetnek. Árukiszállítás a megrendelés során egyeztetés alapján történik. Dinamikus fejlődésünk titka, a viszonteladói partnerekkel való kapcsolattartás és a rendszeres árukiszállítás. Aki minket választ kedves, pontos kiszolgálást kap folyamatosan trendi és jó árszínvonal melletti magas minőséget.

Meysu Hungary Kft.

Nese Plastik gyár termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója.

Fő profilunk a lakástextil értékesítés. Ezen belül méltán népszerű termékeink a fürdőszoba kilépők, PVC terítők, fürdőszobaszőnyegek. Termékeink iránti érdeklődés töretlen, ennek titka a minőségben és a széles színválasztékban rejlik.

Legfontosabb feladatunk, hogy az általunk forgalmazott kifogástalan minőségű termékeinkkel a piaci viszonyokat szem előtt tartva elégítsük ki partnereink igényeit.

Vásárlóink köre igen széles, ezért nagykereskedésektől kezdve a kiskereskedéseken át a lakossági felhasználókig bezárólag találkozhattak már a termékeinkkel.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vásárlóink körében köszönthetjük és ellátogat raktárunkba, ahol kellemes környezetben, vendégszeretettel üdvözölve ismerkedhet meg termékeinkkel.

meysulogo

 

Szolgáltatások

Budapest szélén, akár teherautóval vagy kamionnal is könnyen megközelíthető helyen (X. ker. Száva utca 5.) található központi raktárunk, mely közel 4000 m2-es területen megközelítőleg 100.000 folyóméter áruval várjuk kedves vásárlóinkat.

Lehetőség van a személyes vásárlásra (akár csak nézelődésre is) helyben, megrendelésre telefonon vagy e-mailben illetve kiszállítással. Célunk, hogy vevőink elégedetten távozzanak, ezért kollegáink segítséget nyújtanak a pakolásnál, a válogatásnál, rendelésre előre összekészítjük az árut a gyors és kényelmes kiszolgálás érdekében. Kérdéseikre igyekszünk a legpontosabb választ adni, illetve segítünk a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában. Újabb termékek forgalmazása és azok minőségének javítása érdekében piackutatásokat végzünk, hogy még több igényt tudjunk kielégíteni.

Szeretne velünk együttműködni?

Hívjon most +(36)-1-433-40-28 / +(36)-70-321-71-57